Sikeresen megvalósult a „Nemzetközi piaci jelenlét és kapcsolatok bővítése a Dorsum Zrt.-nél” című projekt

Ginop Dorsum

Kedvezményezett neve: DORSUM Zrt.

Projekt címe: A nemzetközi piaci jelenlét és kapcsolatok bővítése a Dorsum Zrt.-nél

Szerződött támogatás összege: 23 709 113 Ft

Támogatás mértéke: 40%

Projekt befejezési dátuma: 2019.03.31.

Projekt azonosító száma: GINOP-3.1.2-8-2-4-16-2017-00025

 

Projekt tartalmának bemutatása:

A Dorsum Zrt. a GINOP-3.1.2-8-2-4-16-2017-00025, A nemzetközi piaci jelenlét és kapcsolatok bővítése a Dorsum Zrt.-nél projektjét sikeresen megvalósította 2019. áprilisáig bezárólag. Az elnyert, 23 709 113 Ft-os támogatást a pályázatban leírtak szerint külpiaci tevékenységének támogatására használta fel.

A Dorsum Zrt. a külpiaci stratégiáját meghatározandó egy külföldi piacra lépési piackutatást is megrendelt, majd az abban foglaltak szerint kezdte meg tevékenységét. A piackutatásban kiderült, hogy a szakvásárokon való részvétel elengedhetetlen egy vállalat nemzetközi, regionális jelenlétének növeléséhez. Fontos a részvétel a nemzetközi és helyi szakmai fórumokon, ahol a potenciális ügyfelek jelen vannak. Ezeknek az események elsősorban az a célja, hogy márkát építsen a vállalat, valamint hogy a termékeket bemutassák közvetlen közelből a potenciális vásárlóknak.

Továbbá saját tapasztalataink szerint is iparágunkban a leghatékonyabb sales-értékesítési eszköz a személyes találkozás, amit a konferenciákon, kiállításokon való részvétel jelenthet a Dorsum számára. Így az üzenet minden célpiaci perszónának egyazon csatornán juttatható el. A külpiacra lépéshez tehát a legfontosabb eszköz az eseményeken, konferenciákon való részvétel. Ennek megvalósításához nagyban hozzájárult a GINOP-3.1.2-8-2-4-16-2017-00025 támogatás.

A pályázatban foglaltak megvalósítása alatt 13 nemzetközi konferencián vettünk részt, mely tevékenység alatt sikerült elérnünk, hogy a Dorsum a kelet-közép-európai piacon is jól ismert névvé, elfogadott minőséget szállító céggé váljon. Olyan nagy bankokat sikerült elérnünk, akik több országot átívelő banki hálózattal és leányvállalattal is rendelkeznek. Ezzel a stratégiával a bankok leányvállalatian keresztül ismerhettük meg a különböző országok eltérő igényeit. De a vagyonkezelési szoftverek piacán az értékesítési ciklus meglehetősen hosszú, két-három évet is felölelhet. Az új kapcsolatok felkutatásán kívül a már kialakított kapcsolati hálózatunkat és kapcsolatainkat is tudtuk erősíteni.

A konferenciák, amiken részt vettünk szakmailag is sokat adtak a Dorsum kiküldött képviselőinek, sokat tudhattunk meg a pénzügyi területeken, azon belül is a bankoknál lezajló digitális átalakulással, az aktuális trendekről és kilátásokról.

A megvalósult beruházás helyszíne a Dorsum Zrt. miskolci fióktelepe.

 A fejlesztésről bővebb információt a www.dorsum.eu oldalon olvashatnak.

Kapcsolat: Dorsum Zrt.

Cím: 1012 Budapest, Logodi utca 5-7.

Telefon/fax.: +36 1 487-3030

E-mail: info@dorsum.eu

WHY CHOOSE DORSUM

OUR CORE COMPETENCIES

20 years of experience ikon
20 YEARS OF EXPERIENCE
The company was established in 1996 and since that it has grown from a few employees into an organization with a staff of 300 for delivering integrated investments IT solutions.
Experienced project team ikon
EXPERIENCED PROJECT TEAM
We have an experienced project team, with team members working at Dorsum almost since the beginning, gaining a lot of experience in multinational and broad projects.
Continuous product innovation ikon
CONTINUOUS PRODUCT INNOVATION
We are delivering solutions based on the trends we monitor and on the knowledge we gathered over the decades. We listen to our customers to create innovative solutions.
Long term support ikon
LONG TERM SUPPORT AND PARTNERSHIP
We support our clients by offering them unique cooperation throughout the lifecycle of the products, managing expectations in terms of functionality, time and budget.

WOULD YOU LIKE TO LEARN MORE?

Simply write us a message and we will be in contact with you soon!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.