Sajtóközlemény a Széchenyi 2020 Versenyképes Közép-Magyarországi Operatív Program keretében elnyert pályázatról

széchenyi2020 pályázat

INTEGRÁLT, EGYSÉGES ÉS TELJESKÖRŰ ÜGYFÉLKAPCSOLAT-KEZELŐ RENDSZER LÉTREHOZÁSA

A DORSUM ZRT.  108,61 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a Széchenyi 2020 Versenyképes Közép-Magyarországi Operatív Program keretében „Integrált, egységes és teljeskörű ügyfélkapcsolat-kezelő rendszer létrehozása” címmel benyújtott pályázatával. A projekt azonosítószáma: VEKOP-2.1.1-15-2016-00134

A Dorsum legújabb fejlesztése, ”kifejlesztésre alkalmas ötlete” a kommunikációs iparághoz, ill. az információ-technológia szolgáltatás ágazathoz sorolható. A beépülő modul, vagyonkezeléssel foglalkozó vagy privátbanki szolgáltatásokat nyújtó szervezeteknek lehet alkalmas. A Dorsum régóta gyárt vagyonkezelésre alkalmas szoftvert. Ezen szoftver moduláris felépítésű, tehát egy alap szoftverhez további modulok kapcsolhatók. A modulok mindig az adott ügyfél igényeire próbálnak választ adni. Napjainkban az egyik legnagyobb kérdés, hogy a vagyonkezeléssel foglalkozó vagy privátbanki szolgáltatásokat nyújtó szervezetek honnan szereznek új ügyfeleket. A kérdés megválaszolása nem könnyű, hiszen jelenlegi rendszereink meglévő ügyfelek kezelésére szolgálnak és nem új ügyfelek megszerzésére. Új ügyfelek szerzésére marketing automatizmust biztosító és CRM (ügyfélkapcsolat-kezelés) szoftverek a legalkalmasabbak, amelyek jelenleg is szép számmal elérhetőek a piacon. Ebben a versenyben a Dorsum úgy kíván részt venni, hogy az adott piacra legjobban alkalmazható marketing aktivitásokba integrálja szoftverét, melynek segítségével a vagyonkezeléssel foglalkozó vagy privátbanki szolgáltatásokat nyújtó szervezetek több ügyfélre tudnak szert tenni. Fő rendszerünk a terv szerint egy pénzügyi tervező – érdeklődést generáló és egy ügyfélkapcsolat-kezelő modullal egészülne ki. Napjainkban befektetést tervező rendszerek csak az online befektetéseket kínáló robot-tanácsadóknál érhetők el. A Dorsum ezen a területen azt az újítást tervezi, hogy ezt a lehetőséget a lehető legszélesebb körben eljuttatja a vagyonkezeléssel foglalkozó vagy privátbanki szolgáltatásokat nyújtó szervezetek leendő ügyfelei számára, mindezt regisztráció nélkül.

Az általunk fejlesztett szoftver új módszer alkalmazását eredményezi a szolgáltatás nyújtásunk során, mely révén eljárás-innováció valósul meg. A klasszikus, illetve más, hasonló hozamszámító, profilozó és ügyfélkapcsolat-kezelő formáknál azáltal hatékonyabb fejlesztésünk, hogy ötvözi a klasszikus ügyfélkapcsolat-kezelő rendszereket a vagyonkezelési szoftverrel. Ezáltal egy időben sokkal több ügyfelet érünk el, miközben az ügyfélszerzés szintje nem csökken, sőt esetenként meg is haladhatja a tradicionális utat, valamint igen magas felhasználói élményt biztosít a folyamatban résztvevő mindkét fél (tanácsadó-ügyfél) számára a modern technológia és eszközhasználat által.

A fejlesztésről bővebb információt a www.dorsum.eu oldalon olvashatnak.

A sajtóközlemény itt letölthető.

dorsum_logo

 

Kapcsolat: 

Dorsum Zrt.
Email: info@dorsum.eu
Telephone: +36 1 4873030
H-1012 Budapest, Logodi u. 5-7.
www.dorsum.eu


www.facebook.com/dorsum.software

www.linkedin.com/company/dorsum

WHY CHOOSE DORSUM

OUR CORE COMPETENCIES

chart
20 YEARS OF EXPERIENCE
The company was established in 1996 and since that it has grown from a few employees into an organization with a staff of 300 for delivering integrated investments IT solutions.
head with gear
EXPERIENCED PROJECT TEAM
We have an experienced project team, with team members working at Dorsum almost since the beginning, gaining a lot of experience in multinational and broad projects.
light bulb
CONTINUOUS PRODUCT INNOVATION
We are delivering solutions based on the trends we monitor and on the knowledge we gathered over the decades. We listen to our customers to create innovative solutions.
shaking hands
LONG TERM SUPPORT AND PARTNERSHIP
We support our clients by offering them unique cooperation throughout the lifecycle of the products, managing expectations in terms of functionality, time and budget.

WOULD YOU LIKE TO LEARN MORE?

Just simply write us a message and we will be in contact with you soon!