Megkezdődött a DORSUM Zrt. által elnyert 01-KKM-EXPORTKOORD-2020 kódszámú pályázati felhívás „A DORSUM Zrt. kelet-közép-európai export tevékenységének erősítése, lengyelországi szakkiállításokon való részvétel” című projektje.

kkm dorsum

A Külgazdasági és Külügyminisztérium társfinanszírozásával megkezdődött a DORSUM Zrt. „A DORSUM Zrt. kelet-közép-európai export tevékenységének erősítése, lengyelországi szakkiállításokon való részvétel” című projektjének vágrehajtása.

Projekt összköltsége: 7 121 940 Ft

Támogatás összege: 4 000 000 Ft

Támogatás intenzitása: 60%

Pályázati felhívás kódszáma: 01-KKM-EXPORTKOORD-2020

 

Projekt tartalmának bemutatása:

A Wealth Management szoftver termékcsaládunk négy elemének kelet-közép-európai régióban, azon belül is Lengyelországban történő további értékesítését tűztük ki célul 2020-ban, melynek elengedhetetlen része a külföldi konferenciákon való részvétel. Ehhez nyújt segítséget a Külgazdasági és Külügyminisztérium pénzügyi támogatása, melynek keretén belül 2020-21 során több online és személyes szakmai konferencián tervezünk részt venni.

A célpiac meghatározását tekintve azért esett a választás Lengyelországra, mert fontos és dinamikusan fejlődő piac Közép-Európa szívében. A 2016-os GDP 510 milliárd dollárjával Lengyelország az EU hatodik legnagyobb gazdasága, banki és privát banki piaca kiemelkedő méretével az egyik legfontosabb export célpiacunk. A banki tanácsadók még nem álltak át a nyugati színvonalú, teljesen digitális kiszolgálásra, a front-, mid- és back office területén, de az igény fennáll erre, így nagy eséllyel tudjuk megoldásainkat értékesíteni ezen a piacon.

Az év eleji Digital Finance Summit-on és további lengyelországi online és személyes konferenciákon kerül bemutatásra a Wealth Management termékcsaládunk. A kiszemelt rendezvények. kiemelten foglalkoznak a pénzügyi területekkel, azon belül is a bankoknál lezajló digitális átalakulással, a résztvevők között megtalálhatók a legnagyobb regionális bankok és a legfontosabb szállítók képviselői is. Tehát elmondható, hogy a Dorsum célcsoportját ezeken a csatornákon nagy eséllyel el tudjuk érni. Így azt gondoljuk, hogy az elnyert pályázat a lengyelországi piacra lépési stratégiánkat nagy mértékben segíteni fogja.

WHY CHOOSE DORSUM

OUR CORE COMPETENCIES

20 years of experience ikon
20 YEARS OF EXPERIENCE
The company was established in 1996 and since that it has grown from a few employees into an organization with a staff of 300 for delivering integrated investments IT solutions.
Experienced project team ikon
EXPERIENCED PROJECT TEAM
We have an experienced project team, with team members working at Dorsum almost since the beginning, gaining a lot of experience in multinational and broad projects.
Continuous product innovation ikon
CONTINUOUS PRODUCT INNOVATION
We are delivering solutions based on the trends we monitor and on the knowledge we gathered over the decades. We listen to our customers to create innovative solutions.
Long term support ikon
LONG TERM SUPPORT AND PARTNERSHIP
We support our clients by offering them unique cooperation throughout the lifecycle of the products, managing expectations in terms of functionality, time and budget.

WOULD YOU LIKE TO LEARN MORE?

Simply write us a message and we will be in contact with you soon!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.