Megkezdődött a DORSUM Zrt. által elnyert 01-KKM-EXPORTKOORD-2020 kódszámú pályázati felhívás „A DORSUM Zrt. kelet-közép-európai export tevékenységének erősítése, lengyelországi szakkiállításokon való részvétel” című projektje.

kkm dorsum

A Külgazdasági és Külügyminisztérium társfinanszírozásával megkezdődött a DORSUM Zrt. „A DORSUM Zrt. kelet-közép-európai export tevékenységének erősítése, lengyelországi szakkiállításokon való részvétel” című projektjének vágrehajtása.

Projekt összköltsége: 7 121 940 Ft

Támogatás összege: 4 000 000 Ft

Támogatás intenzitása: 60%

Pályázati felhívás kódszáma: 01-KKM-EXPORTKOORD-2020

Projekt tartalmának bemutatása:

A Wealth Management szoftver termékcsaládunk négy elemének kelet-közép-európai régióban, azon belül is Lengyelországban történő további értékesítését tűztük ki célul 2020-ban, melynek elengedhetetlen része a külföldi konferenciákon való részvétel. Ehhez nyújt segítséget a Külgazdasági és Külügyminisztérium pénzügyi támogatása, melynek keretén belül 2020-21 során több online és személyes szakmai konferencián tervezünk részt venni.

A célpiac meghatározását tekintve azért esett a választás Lengyelországra, mert fontos és dinamikusan fejlődő piac Közép-Európa szívében. A 2016-os GDP 510 milliárd dollárjával Lengyelország az EU hatodik legnagyobb gazdasága, banki és privát banki piaca kiemelkedő méretével az egyik legfontosabb export célpiacunk. A banki tanácsadók még nem álltak át a nyugati színvonalú, teljesen digitális kiszolgálásra, a front-, mid- és back office területén, de az igény fennáll erre, így nagy eséllyel tudjuk megoldásainkat értékesíteni ezen a piacon.

Az év eleji Digital Finance Summit-on és további lengyelországi online és személyes konferenciákon kerül bemutatásra a Wealth Management termékcsaládunk. A kiszemelt rendezvények. kiemelten foglalkoznak a pénzügyi területekkel, azon belül is a bankoknál lezajló digitális átalakulással, a résztvevők között megtalálhatók a legnagyobb regionális bankok és a legfontosabb szállítók képviselői is. Tehát elmondható, hogy a Dorsum célcsoportját ezeken a csatornákon nagy eséllyel el tudjuk érni. Így azt gondoljuk, hogy az elnyert pályázat a lengyelországi piacra lépési stratégiánkat nagy mértékben segíteni fogja.