FRISSÍTETT KORONAVÍRUS (COVID-19) TÁJÉKOZTATÓ

covid information dorsum

Ezúton értesítjük Önöket a Dorsum Zrt. járványhelyzettel kapcsolatban meghozott enyhítő intézkedéseiről és a kapcsolódó aktuális tudnivalókról. A Dorsum Zrt. továbbra is minden lehetséges eszközzel igyekszik csökkenteni a koronavírus ügyfeleire és munkavállalóira, valamint azok családjaira és közeli környezetére gyakorolt hatását, megerősíteni az egészségügyi biztonságot és a magas színvonalú szolgáltatásokon alapuló üzletfolytonosságot.

Változások a Dorsum üzletmenetében:

Összhangban a kormány által bejelentett döntésekkel a Dorsum Zrt. saját intézkedéseket vezet be. Az üzletmenet változásai a következő főbb intézkedéseket foglalják magukba:

• június 15-től, előreláthatóan egy hónapra, a vállalat dolgozói napi 50-60 főben limitálva, heti egy napot az irodában dolgoznak (többi 4 napon továbbra is home office működésből látják el a feladataikat).
  • július 13-tól pedig megnyitjuk az irodát, minden munkavállalónak lehetősége lesz visszatérni és maximum három napban otthonról dolgozni
  • Kötelezővé tesszük a 1.5-2 m távolság tartását és az irodahelyiségekbe való megérkezéskor a kézfertőtlenítő használatát.
  • Továbbá meghatároztuk minden tárgyaló és irodahelyiség maximális befogadóképességét.
  • Minden nap kiemelt fertőtlenítő takarítást végzünk.
  • Mindeközben folyamatosan monitorozzuk a vírushelyzetet és a hatékonyságot, ha kell felülvizsgáljuk a működési rendet.
  • Engedélyezzük továbbá a nélkülözhetetlen személyes ügyféltalálkozókat, megbeszéléseket a megfelelő óvintézkedések mentén.
  • De dolgozóinkat továbbra is arra kérjük, hogy amennyiben megoldható, digitális csatornákon keresztül tartsák megbeszéléseiket.

A digitális ügyféltalálkozókra, megbeszélésekre a Dorsum továbbra is elsősorban a WebExet és a Skype Meetings App (web)-et javasolja. Ezek a felhő alapú kollaborációs megoldások kép- és hangátvitelen felül tartalommegosztásra is képesek, ami támogatja a több felhasználó egyidejű kezelését és nagyobb létszámú megbeszélések megtartását. Ezek használatához készített útmutatók a csatolt dokumentumokban láthatók. Természetesen a Dorsum a fentieken kívül más digitális kapcsolattartásra alkalmas megoldásra is nyitott.

Cégünk folyamatosan nyomon követi a járvánnyal kapcsolatos változásokat és frissített tájékoztatót ad ki, amennyiben az szükséges. Kérjük, olvassa elektronikus leveleinket és rendszeresen ellenőrizze weboldalunkat, közösségi média megjelenéseinket!

Elérhetőségeink:

A Dorsum központi telefonszáma a megszokott irodai időben (8:00-17:00) továbbra is elérhető marad.

Telefonszámunk: +36 1 487 3030

Email: info@dorsum.eu

Amennyiben további kérdése merülne fel, kérjük keresse kapcsolattartóját.