FRISSÍTETT KORONAVÍRUS (COVID-19) TÁJÉKOZTATÓ

covid information dorsum

Ezúton értesítjük Önöket a Dorsum Zrt. járványhelyzettel kapcsolatban meghozott intézkedéseiről és a kapcsolódó aktuális tudnivalókról. A Dorsum Zrt. továbbra is minden lehetséges eszközzel igyekszik csökkenteni a koronavírus ügyfeleire és munkavállalóira, valamint azok családjaira és közeli környezetére gyakorolt hatását, megerősíteni az egészségügyi biztonságot és a magas színvonalú szolgáltatásokon alapuló üzletfolytonosságot.

Változások a Dorsum üzletmenetében:

Összhangban a járványhelyzettel a Dorsum Zrt. saját intézkedéseket vezet be. Az üzletmenet változásai a következő főbb intézkedéseket foglalják magukba:

  • Szeptember 7-től a vállalat dolgozói újra home office működésből látják el a feladataikat. Ennek keretében a tavasszal sikeresen bevezett munkamenet is újra életbe lép.
  • Személyes ügyféltalálkozók, megbeszélések szüneteltetése, bel- és külföldi utazások elhalasztása.
  • Helyettesítési rend szakértői, cégfelelősi és menedzsment szinten.
  • Szerződés szerinti fejlesztési, maintenance és support szolgáltatások nyújtása változatlan minőségben.

A digitális ügyféltalálkozókra, megbeszélésekre a Dorsum továbbra is elsősorban a WebExet és a Microsoft Teams-et javasolja. Ezek a felhő alapú kollaborációs megoldások kép- és hangátvitelen felül tartalommegosztásra is képesek, ami támogatja a több felhasználó egyidejű kezelését és nagyobb létszámú megbeszélések megtartását. Ezek használatához készített útmutatók a csatolt dokumentumokban láthatók. Természetesen a Dorsum a fentieken kívül más digitális kapcsolattartásra alkalmas megoldásra is nyitott.

Cégünk folyamatosan nyomon követi a járvánnyal kapcsolatos változásokat és frissített tájékoztatót ad ki, amennyiben az szükséges. Kérjük, olvassa elektronikus leveleinket és rendszeresen ellenőrizze weboldalunkat, közösségi média megjelenéseinket!

Elérhetőségeink:

A Dorsum központi telefonszáma a megszokott irodai időben (8:00-17:00) továbbra is elérhető marad.

Telefonszámunk: +36 1 487 3030

Email: info@dorsum.eu

Amennyiben további kérdése merülne fel, kérjük keresse kapcsolattartóját.

 

WHY CHOOSE DORSUM

OUR CORE COMPETENCIES

20 years of experience ikon
20 YEARS OF EXPERIENCE
The company was established in 1996 and since that it has grown from a few employees into an organization with a staff of 300 for delivering integrated investments IT solutions.
Experienced project team ikon
EXPERIENCED PROJECT TEAM
We have an experienced project team, with team members working at Dorsum almost since the beginning, gaining a lot of experience in multinational and broad projects.
Continuous product innovation ikon
CONTINUOUS PRODUCT INNOVATION
We are delivering solutions based on the trends we monitor and on the knowledge we gathered over the decades. We listen to our customers to create innovative solutions.
Long term support ikon
LONG TERM SUPPORT AND PARTNERSHIP
We support our clients by offering them unique cooperation throughout the lifecycle of the products, managing expectations in terms of functionality, time and budget.

WOULD YOU LIKE TO LEARN MORE?

Simply write us a message and we will be in contact with you soon!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.