FRISSÍTETT KORONAVÍRUS (COVID-19) TÁJÉKOZTATÓ

covid information dorsum

Ezúton értesítjük Önöket a Dorsum Zrt. járványhelyzettel kapcsolatban meghozott intézkedéseiről és a kapcsolódó aktuális tudnivalókról. A Dorsum Zrt. továbbra is minden lehetséges eszközzel igyekszik csökkenteni a koronavírus ügyfeleire és munkavállalóira, valamint azok családjaira és közeli környezetére gyakorolt hatását, megerősíteni az egészségügyi biztonságot és a magas színvonalú szolgáltatásokon alapuló üzletfolytonosságot.

Változások a Dorsum üzletmenetében:

Összhangban a járványhelyzettel a Dorsum Zrt. saját intézkedéseket vezet be. Az üzletmenet változásai a következő főbb intézkedéseket foglalják magukba:

• Szeptember 7-től a vállalat dolgozói újra home office működésből látják el a feladataikat. Ennek keretében a tavasszal sikeresen bevezett munkamenet is újra életbe lép.
  • Személyes ügyféltalálkozók, megbeszélések szüneteltetése, bel- és külföldi utazások elhalasztása.
  • Helyettesítési rend szakértői, cégfelelősi és menedzsment szinten.
  • Szerződés szerinti fejlesztési, maintenance és support szolgáltatások nyújtása változatlan minőségben.

A digitális ügyféltalálkozókra, megbeszélésekre a Dorsum továbbra is elsősorban a WebExet és a Microsoft Teams-et javasolja. Ezek a felhő alapú kollaborációs megoldások kép- és hangátvitelen felül tartalommegosztásra is képesek, ami támogatja a több felhasználó egyidejű kezelését és nagyobb létszámú megbeszélések megtartását. Ezek használatához készített útmutatók a csatolt dokumentumokban láthatók. Természetesen a Dorsum a fentieken kívül más digitális kapcsolattartásra alkalmas megoldásra is nyitott.

Cégünk folyamatosan nyomon követi a járvánnyal kapcsolatos változásokat és frissített tájékoztatót ad ki, amennyiben az szükséges. Kérjük, olvassa elektronikus leveleinket és rendszeresen ellenőrizze weboldalunkat, közösségi média megjelenéseinket!

Elérhetőségeink:

A Dorsum központi telefonszáma a megszokott irodai időben (8:00-17:00) továbbra is elérhető marad.

Telefonszámunk: +36 1 487 3030

Email: info@dorsum.eu

Amennyiben további kérdése merülne fel, kérjük keresse kapcsolattartóját.