Fischer Bálint a Dorsum Zrt. új üzletfejlesztési igazgatója

Fischer Bálint a Dorsum üzletfejlesztési igazgatója

A Dorsum Zrt. örömmel jelenti be, hogy november elsejétől Fischer Bálint tölti be a vállalatnál az üzletfejlesztési igazgatói pozíciót.

Bálint a Budapesti Corvinus Egyetemen és a Bocconi University-n tanult pénzügyet és nemzetközi menedzsmentet. Erős banki vezetői háttérrel rendelkezik, az elmúlt 10 évben különböző üzleti vezetői pozíciókat töltött be alapkezelői, banki treasury és befektetési szolgáltatási területen egyaránt. 2018-ban csatlakozott a Dorsum csapatához, ahol mostanáig az innovációs stratégia kialakításáért, az R&D tevékenységért, a szakmai értékesítési támogatásért és az tanácsadási üzletág kiépítéséért felelt innovációs vezetőként.

robert-ko-ceo-of-dorsum“Bálint átfogó iparági tudással rendelkezik a befektetési és vagyonkezelési szegmensben, és mivel a banki oldalról érkezett hozzánk, így képes az ügyfeleink fejével gondolkodni és gyorsan átlátni azokat a kihívásokat, amivel ők nap mint nap szembenéznek.” – mondta Kő Róbert, a Dorsum vezérigazgatója. “Az elmúlt években olyan tudás épült fel a Dorsumban a vagyonkezelési és befektetési területen, ami nemzetközi szinten is kimagasló. Bálinttól üzletfejlesztési igazgatóként elsősorban azt várjuk, hogy ezekre az alapokra építve a Dorsum pozícióit tovább erősítse a külföldi piacokon.”

Fischer Bálint_Dorsum_CBDO“Mára elértük azt, hogy a vagyonkezelési és privátbanki ügyfélkiszolgáláshoz kapcsolódó szoftvermegoldásaink piacvezetők a régióban. A következő évek nagy kihívása, hogy más termékcsaládjainkkal is hasonló nemzetközi sikereket érjünk el. Emellett fontos célkitűzés, hogy kitörjünk a CEE régiós piacokról és európai szinten is meghatározó szereplővé váljunk. Sok munka áll még előttünk ehhez, de erős alapokra építkezünk és nincs afelől kétségem, hogy az erőfeszítéseinknek látványos eredményei lesznek a következő években.” – jelentette ki Fischer.

1996-os megalakulása óta a Dorsum a CEE régió vezető innovatív befektetési szoftver és üzleti megoldás szállítójává vált. Az elmúlt több mint 20 év során a néhány emberből álló csapat egy közel 250 fős vállalattá nőtt, amely 3 országból 5 irodával több mint 80 ügyfelet szolgál ki. A Dorsum innovációs erejét jól mutatja, hogy az egyetlen olyan európai Fintech a WealthTech szektorban, amely képes volt az elmúlt 4 évben 3 alkalommal is elhozni a legnagyobb európai Fintech show, a Finovate Europe, Best of Show díját.

Dorsum Zrt.

Email: info@dorsum.eu

Telefon: +36 1 4873030

1012 Budapest, Logodi utca. 5-7.

www.dorsum.eu

WHY CHOOSE DORSUM

OUR CORE COMPETENCIES

20 years of experience ikon
20 YEARS OF EXPERIENCE
The company was established in 1996 and since that it has grown from a few employees into an organization with a staff of 300 for delivering integrated investments IT solutions.
Experienced project team ikon
EXPERIENCED PROJECT TEAM
We have an experienced project team, with team members working at Dorsum almost since the beginning, gaining a lot of experience in multinational and broad projects.
Continuous product innovation ikon
CONTINUOUS PRODUCT INNOVATION
We are delivering solutions based on the trends we monitor and on the knowledge we gathered over the decades. We listen to our customers to create innovative solutions.
Long term support ikon
LONG TERM SUPPORT AND PARTNERSHIP
We support our clients by offering them unique cooperation throughout the lifecycle of the products, managing expectations in terms of functionality, time and budget.

WOULD YOU LIKE TO LEARN MORE?

Simply write us a message and we will be in contact with you soon!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.