Fischer Bálint a Dorsum Zrt. új üzletfejlesztési igazgatója

Fischer Bálint a Dorsum üzletfejlesztési igazgatója

A Dorsum Zrt. örömmel jelenti be, hogy november elsejétől Fischer Bálint tölti be a vállalatnál az üzletfejlesztési igazgatói pozíciót.

Bálint a Budapesti Corvinus Egyetemen és a Bocconi University-n tanult pénzügyet és nemzetközi menedzsmentet. Erős banki vezetői háttérrel rendelkezik, az elmúlt 10 évben különböző üzleti vezetői pozíciókat töltött be alapkezelői, banki treasury és befektetési szolgáltatási területen egyaránt. 2018-ban csatlakozott a Dorsum csapatához, ahol mostanáig az innovációs stratégia kialakításáért, az R&D tevékenységért, a szakmai értékesítési támogatásért és az tanácsadási üzletág kiépítéséért felelt innovációs vezetőként.

robert-ko-ceo-of-dorsum“Bálint átfogó iparági tudással rendelkezik a befektetési és vagyonkezelési szegmensben, és mivel a banki oldalról érkezett hozzánk, így képes az ügyfeleink fejével gondolkodni és gyorsan átlátni azokat a kihívásokat, amivel ők nap mint nap szembenéznek.” – mondta Kő Róbert, a Dorsum vezérigazgatója. “Az elmúlt években olyan tudás épült fel a Dorsumban a vagyonkezelési és befektetési területen, ami nemzetközi szinten is kimagasló. Bálinttól üzletfejlesztési igazgatóként elsősorban azt várjuk, hogy ezekre az alapokra építve a Dorsum pozícióit tovább erősítse a külföldi piacokon.”

Fischer Bálint_Dorsum_CBDO“Mára elértük azt, hogy a vagyonkezelési és privátbanki ügyfélkiszolgáláshoz kapcsolódó szoftvermegoldásaink piacvezetők a régióban. A következő évek nagy kihívása, hogy más termékcsaládjainkkal is hasonló nemzetközi sikereket érjünk el. Emellett fontos célkitűzés, hogy kitörjünk a CEE régiós piacokról és európai szinten is meghatározó szereplővé váljunk. Sok munka áll még előttünk ehhez, de erős alapokra építkezünk és nincs afelől kétségem, hogy az erőfeszítéseinknek látványos eredményei lesznek a következő években.” – jelentette ki Fischer.

1996-os megalakulása óta a Dorsum a CEE régió vezető innovatív befektetési szoftver és üzleti megoldás szállítójává vált. Az elmúlt több mint 20 év során a néhány emberből álló csapat egy közel 250 fős vállalattá nőtt, amely 3 országból 5 irodával több mint 80 ügyfelet szolgál ki. A Dorsum innovációs erejét jól mutatja, hogy az egyetlen olyan európai Fintech a WealthTech szektorban, amely képes volt az elmúlt 4 évben 3 alkalommal is elhozni a legnagyobb európai Fintech show, a Finovate Europe, Best of Show díját.

Dorsum Zrt.

Email: info@dorsum.eu

Telefon: +36 1 4873030

1012 Budapest, Logodi utca. 5-7.

www.dorsum.eu