A Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében elnyert pályázat lezárása

sajtokozlemeny_szecheny2020

Támogatott projekt címe: Személyre szabott befektetési tanácsok automatikus létrehozása és kommunikációja banki ügyfelek számára, azok preferenciái, pénzügyi helyzete és a piaci környezet alapján. Azonosítószáma: GINOP-2.1.1-15-2015-00604

A Dorsum Zrt. a Széchenyi 2020 program keretében 161,67 millió forint vissza nem térítendő támogatást (50,11 % támogatási mértékkel) nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében meghirdetett Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása című pályázaton. A Dorsum Zrt. felismerve a piaci igényeket és igazodva a jelenlegi trendekhez egy úgynevezett „virtuális tanács” tömeges push üzenet fejlesztését valósította meg, a projekt sikeresen lezárult 2018. január 31-én.

Fejlesztés a kommunikációs iparághoz, ill. az információ-technológia szolgáltatás ágazathoz sorolandó, mely pénzügyi intézményeknek, azon belül a vagyonkezeléssel vagy privátbanki szolgáltatásokkal foglalkozó szervezeteknek szól. A Dorsum Zrt. által létrehozott innováció legfőbb jellemzője, hogy csak és kizárólag a napjainkban fellelhető számítógépen és okoseszközökön futtatható technológiára épül és ötvözi azt a tanácsadó szerepével. Gyakorlatilag egy teljes hibrid megoldást hoztunk létre, ahol a számítógépes program és a tanácsadó együtt dolgoznak az ügyfelek mind magasabb szintű kiszolgálásán.

A Dorsum Zrt. által fejlesztett szoftver új módszer alkalmazását eredményezi a szolgáltatás nyújtás során, mely révén eljárás-innovációt valósítottunk meg. A projekt eredményeképpen egy olyan szolgáltatás jött létre, amely megfelel a mai digitális kor ügyféligényeinek. Az iparágban nincs legközelebb álló hasonló technológia, jelenleg a tanácsadás személyesen vagy telefonon történik, pont ettől innovatív és teljesen egyedi a Dorsum fejlesztése.

A megvalósult beruházás helyszíne a Dorsum Zrt. miskolci fióktelepe.

A fejlesztésről bővebb információt a www.dorsum.eu oldalon olvashatnak.

Kapcsolat: Dorsum Zrt.

Cím: 1012 Budapest, Logodi utca 5-7.

Telefon/fax.: +36 1 487-3030

E-mail: info@www.dorsum.eu