A Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében elnyert pályázat lezárása

sajtokozlemeny_szecheny2020

Támogatott projekt címe: Személyre szabott befektetési tanácsok automatikus létrehozása és kommunikációja banki ügyfelek számára, azok preferenciái, pénzügyi helyzete és a piaci környezet alapján. Azonosítószáma: GINOP-2.1.1-15-2015-00604

A Dorsum Zrt. a Széchenyi 2020 program keretében 161,67 millió forint vissza nem térítendő támogatást (50,11 % támogatási mértékkel) nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében meghirdetett Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása című pályázaton. A Dorsum Zrt. felismerve a piaci igényeket és igazodva a jelenlegi trendekhez egy úgynevezett „virtuális tanács” tömeges push üzenet fejlesztését valósította meg, a projekt sikeresen lezárult 2018. január 31-én.

Fejlesztés a kommunikációs iparághoz, ill. az információ-technológia szolgáltatás ágazathoz sorolandó, mely pénzügyi intézményeknek, azon belül a vagyonkezeléssel vagy privátbanki szolgáltatásokkal foglalkozó szervezeteknek szól. A Dorsum Zrt. által létrehozott innováció legfőbb jellemzője, hogy csak és kizárólag a napjainkban fellelhető számítógépen és okoseszközökön futtatható technológiára épül és ötvözi azt a tanácsadó szerepével. Gyakorlatilag egy teljes hibrid megoldást hoztunk létre, ahol a számítógépes program és a tanácsadó együtt dolgoznak az ügyfelek mind magasabb szintű kiszolgálásán.

 A Dorsum Zrt. által fejlesztett szoftver új módszer alkalmazását eredményezi a szolgáltatás nyújtás során, mely révén eljárás-innovációt valósítottunk meg. A projekt eredményeképpen egy olyan szolgáltatás jött létre, amely megfelel a mai digitális kor ügyféligényeinek. Az iparágban nincs legközelebb álló hasonló technológia, jelenleg a tanácsadás személyesen vagy telefonon történik, pont ettől innovatív és teljesen egyedi a Dorsum fejlesztése.

 A megvalósult beruházás helyszíne a Dorsum Zrt. miskolci fióktelepe.

 A fejlesztésről bővebb információt a www.dorsum.eu oldalon olvashatnak.

 

Kapcsolat: Dorsum Zrt.

Cím: 1012 Budapest, Logodi utca 5-7.

Telefon/fax.: +36 1 487-3030

E-mail: info@dorsum.eu

WHY CHOOSE DORSUM

OUR CORE COMPETENCIES

chart
20 YEARS OF EXPERIENCE
The company was established in 1996 and since that it has grown from a few employees into an organization with a staff of 300 for delivering integrated investments IT solutions.
head with gear
EXPERIENCED PROJECT TEAM
We have an experienced project team, with team members working at Dorsum almost since the beginning, gaining a lot of experience in multinational and broad projects.
light bulb
CONTINUOUS PRODUCT INNOVATION
We are delivering solutions based on the trends we monitor and on the knowledge we gathered over the decades. We listen to our customers to create innovative solutions.
shaking hands
LONG TERM SUPPORT AND PARTNERSHIP
We support our clients by offering them unique cooperation throughout the lifecycle of the products, managing expectations in terms of functionality, time and budget.

WOULD YOU LIKE TO LEARN MORE?

Just simply write us a message and we will be in contact with you soon!