A Dorsum II. helyezett díjat nyert a KKT TOP 100 díjátadón a “Szolgáltatás” kategóriában

SME top 100 award for Dorsum_190408

Március 21-én a Dorsum Zrt, vagyonkezelési és befektetés-kezelési front, mid és back office megoldásokat kínáló vállalat II. helyezést ért el a KKV TOP 100 listáján a “Szolgáltatás” kategóriában, ami azt jelenti, hogy Magyarországon a második legjobb KKV szolgáltató vállalat lett 2018-ban.

A „KKV TOP 100, azaz elismerés a gazdaság motorjának legjobbjai részére” konferenciasorozat és díjátadó gála a legkiemelkedőbb, legeredményesebb középvállalatok vezetőinek, tulajdonosainak szól. Célja, hogy a gazdaság motorját adó legeredményesebb kkv-k megkapják azt az elismerést és segítséget, amit megérdemelnek. A díjjal a megérdemelt elismerést és ismertséget célzott megadni, a konferenciasorozattal és rendezvényekkel pedig friss és célzott információ cserére biztosít helyet.

Ez a díj jóval többet ad presztízsnél: egyértelműen kommunikálja, hogy a cég eredményes, nincs adóssága, megbízhatóan fizeti az alvállalkozóit – és érdemes vele üzletet kötni, mert területének egyik legjobbja. A magyar piacon különleges abból a szempontból, hogy nem megvásárolható – ezt egyértelmű üzeti eredmények alapján egy független szakmai zsűri adja.

Dorsum accepting the KKV top 100 award

Minden lista összeállításánál a hitelesség szempontjából a módszertan a meghatározó. Az OPTEN Kft – mint a KKV TOP100 Díj és Konferenciasorozat szakmai partnere – a szolgáltatásai alapját képező cégadatbázison végezte el a megfelelő szűréseket és elemzéseket és választotta ki a legjobbakat.

A Dorsum II. helyezést ért el a „Szolgáltató” kategóriában. Ez az első alkalom, hogy a cég elnyerte ezt az elismerő díjat, ami a Dorsum tevékenységi körének egésze érdemelt ki.

Földesy László, a Dorsum Zrt. alapító tagja díj átvétele után így nyilatkozott: „Termékeinkkel már több díjat is volt szerencsénk nyerni, de ez a díj különleges, ugyanis a vállalat egészét és annak 25 éves munkáját díjazza. Úgy gondolom nagy megtiszteltetés bekerülni a szektorban az ország három legjobb vállalata közé. Reméljük, hogy a jövőben is meg tudjuk tartani ezt az előkelő helyet.”

További részletek a díj hivatalos honlapján olvashatók: https://kkvtop100.hu/