A Dorsum II. helyezett díjat nyert a KKT TOP 100 díjátadón a “Szolgáltatás” kategóriában

SME top 100 award for Dorsum_190408

Március 21-én a Dorsum Zrt, vagyonkezelési és befektetés-kezelési front, mid és back office megoldásokat kínáló vállalat II. helyezést ért el a KKV TOP 100 listáján a “Szolgáltatás” kategóriában, ami azt jelenti, hogy Magyarországon a második legjobb KKV szolgáltató vállalat lett 2018-ban.

A „KKV TOP 100, azaz elismerés a gazdaság motorjának legjobbjai részére” konferenciasorozat és díjátadó gála a legkiemelkedőbb, legeredményesebb középvállalatok vezetőinek, tulajdonosainak szól. Célja, hogy a gazdaság motorját adó legeredményesebb kkv-k megkapják azt az elismerést és segítséget, amit megérdemelnek. A díjjal a megérdemelt elismerést és ismertséget célzott megadni, a konferenciasorozattal és rendezvényekkel pedig friss és célzott információ cserére biztosít helyet.

Ez a díj jóval többet ad presztízsnél: egyértelműen kommunikálja, hogy a cég eredményes, nincs adóssága, megbízhatóan fizeti az alvállalkozóit – és érdemes vele üzletet kötni, mert területének egyik legjobbja. A magyar piacon különleges abból a szempontból, hogy nem megvásárolható – ezt egyértelmű üzeti eredmények alapján egy független szakmai zsűri adja.

Dorsum accepting the KKV top 100 award

Minden lista összeállításánál a hitelesség szempontjából a módszertan a meghatározó. Az OPTEN Kft – mint a KKV TOP100 Díj és Konferenciasorozat szakmai partnere – a szolgáltatásai alapját képező cégadatbázison végezte el a megfelelő szűréseket és elemzéseket és választotta ki a legjobbakat.

A Dorsum II. helyezést ért el a „Szolgáltató” kategóriában. Ez az első alkalom, hogy a cég elnyerte ezt az elismerő díjat, ami a Dorsum tevékenységi körének egésze érdemelt ki.

Földesy László, a Dorsum Zrt. alapító tagja díj átvétele után így nyilatkozott: „Termékeinkkel már több díjat is volt szerencsénk nyerni, de ez a díj különleges, ugyanis a vállalat egészét és annak 25 éves munkáját díjazza. Úgy gondolom nagy megtiszteltetés bekerülni a szektorban az ország három legjobb vállalata közé. Reméljük, hogy a jövőben is meg tudjuk tartani ezt az előkelő helyet.”

További részletek a díj hivatalos honlapján olvashatók: https://kkvtop100.hu/

WHY CHOOSE DORSUM

OUR CORE COMPETENCIES

chart
20 YEARS OF EXPERIENCE
The company was established in 1996 and since that it has grown from a few employees into an organization with a staff of 300 for delivering integrated investments IT solutions.
head with gear
EXPERIENCED PROJECT TEAM
We have an experienced project team, with team members working at Dorsum almost since the beginning, gaining a lot of experience in multinational and broad projects.
light bulb
CONTINUOUS PRODUCT INNOVATION
We are delivering solutions based on the trends we monitor and on the knowledge we gathered over the decades. We listen to our customers to create innovative solutions.
shaking hands
LONG TERM SUPPORT AND PARTNERSHIP
We support our clients by offering them unique cooperation throughout the lifecycle of the products, managing expectations in terms of functionality, time and budget.

WOULD YOU LIKE TO LEARN MORE?

Just simply write us a message and we will be in contact with you soon!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.