SZEMÉLYRE SZABOTT BEFEKTETÉSI TANÁCSOK AUTOMATIKUS LÉTREHOZÁSA ÉS KOMMUNIKÁCIÓJA BANKI ÜGYFELEK SZÁMÁRA, AZOK PREFERENCIÁI, PÉNZÜGYI HELYZETE ÉS A PIACI KÖRNYEZET ALAPJÁN

ginop board

SZEMÉLYRE SZABOTT BEFEKTETÉSI TANÁCSOK AUTOMATIKUS LÉTREHOZÁSA ÉS KOMMUNIKÁCIÓJA BANKI ÜGYFELEK SZÁMÁRA, AZOK PREFERENCIÁI, PÉNZÜGYI HELYZETE ÉS A PIACI KÖRNYEZET ALAPJÁN

A Dorsum Zrt. a Széchenyi 2020 program keretében 161,67 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében meghirdetett Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása című pályázaton. A Dorsum Zrt. felismerve a piaci igényeket és igazodva a jelenlegi trendekhez egy úgynevezett „virtuális tanács” tömeges push üzenet fejlesztését tervezi megvalósítani.

Fejlesztés a kommunikációs iparághoz, ill. az információ-technológia szolgáltatás ágazathoz sorolható, mely pénzügyi intézményeknek, azon belül a vagyonkezeléssel vagy privátbanki szolgáltatásokkal foglalkozó szervezeteknek szól. A Dorsum Zrt. által létrehozandó innováció legfőbb jellemzője, hogy csak és kizárólag a napjainkban fellelhető számítógépen és okoseszközökön futtatható technológiára épít és ötvözi azt a tanácsadó szerepével. Gyakorlatilag egy teljes hibrid megoldást hoz létre, ahol a számítógépes program és a tanácsadó együtt dolgoznak az ügyfelek mind magasabb szintű kiszolgálásán.

A Dorsum Zrt. által fejlesztett szoftver új módszer alkalmazását eredményezi a szolgáltatás nyújtás során, mely révén eljárás-innováció valósul meg. A projekt eredményeképpen egy olyan szolgáltatás jön létre, amely megfelel a mai digitális kor ügyféligényeinek. Az iparágban nincs legközelebb álló hasonló technológia, jelenleg a tanácsadás személyesen vagy telefonon történik, pont ettől innovatív és teljesen egyedi a Dorsum fejlesztése.

Jelen beruházás helyszíne a Dorsum Zrt. miskolci fióktelepe.

 

A fejlesztésről bővebb információt a www.dorsum.eu oldalon olvashatnak.

Kapcsolat: Dorsum Zrt. Cím: 1012 Budapest, Logodi utca 5-7. Telefon/fax.: +36 1 487-3030 E-mail: info@dorsum.eu


www.facebook.com/dorsum.software

www.linkedin.com/company/dorsum

Kérdésed van?

Ha érdeklődsz megoldásink iránt, vedd fel velük a kapcsolatot az űrlap segítségével!