Portfolio Financial & Corporate IT konferencia 2021

portfolio_financial it conference_dorsum

A Dorsum idén is részt vett a Portfolio által megrendezett Financial & Corporate IT konferencián, amely hibrid formában valósult meg június 3-án. Az eseményen többek között olyan témákkal foglalkoztak, mint a koronavírus-járvány nyoma a banki, nagyvállalati működésben és ügyfélszokásokban, valamint annak hosszútávú, mélyebb változásokat okozó hatásai a szektorokban.

Hogy nézhet ki a bankolás az új világban? Milyen technológiákkal, termékekkel jelennek meg a bankok és a nagyvállalatok digitális térben? Milyen új irányok alakultak ki az üzleti indíttatású IT-fejlesztések terén?

Fischer Bálint, a Dorsum Üzletfejlesztési igazgatója a Technológiai újítások és digitalizáció a hazai pénzintézeteknél panelbeszélgetésben vett részt és a következő gondolatokat osztotta meg a közönséggel:

  • Az új MNB-s digitális stratégia ajánlás kapcsán milyen gondolatok merülnek fel?

  • Milyen fajta digitalizációs technológiákba érdemes mostanság beruházni?

  • Milyen stratégiákról beszélhetünk, amikor digitális technológiába fektetetnek a bankok: „make or buy”? Üzletileg ezeknek, hogy kell megtérülniük, hogyan kell erről ma gondolkodni? Mi a helyzet a decentralizált banki irányokkal?

WHY CHOOSE DORSUM

OUR CORE COMPETENCIES

20 years of experience ikon
20 YEARS OF EXPERIENCE
The company was established in 1996 and since that it has grown from a few employees into an organization with a staff of 300 for delivering integrated investments IT solutions.
Experienced project team ikon
EXPERIENCED PROJECT TEAM
We have an experienced project team, with team members working at Dorsum almost since the beginning, gaining a lot of experience in multinational and broad projects.
Continuous product innovation ikon
CONTINUOUS PRODUCT INNOVATION
We are delivering solutions based on the trends we monitor and on the knowledge we gathered over the decades. We listen to our customers to create innovative solutions.
Long term support ikon
LONG TERM SUPPORT AND PARTNERSHIP
We support our clients by offering them unique cooperation throughout the lifecycle of the products, managing expectations in terms of functionality, time and budget.

WOULD YOU LIKE TO LEARN MORE?

Simply write us a message and we will be in contact with you soon!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.