Mészáros Mariann a Dorsum új vezérigazgatója, Kő Róbert elnökként irányítja tovább a céget

A Dorsum az elmúlt években jelentős fejlődésen ment keresztül, egy közepes méretű magyar szoftvercégből Európa egyik meghatározó WealthTech szereplője lett, több mint 80 ügyféllel 10 országban. Ez a növekedés számos kihívással járt az elmúlt időszakban, de mindig megvolt az az adaptációs képesség a szervezetben, amivel képesek voltunk sikerrel venni az akadályokat. 

A cég mérete és stratégiai céljai ismételten egy új helyzetet hoztak az életünkben, ami szükségessé tette, hogy átgondoljuk az eddigi irányítási struktúránkat. Az új helyzet felismerése és a megfelelő válaszok megtalálása egy hosszú folyamat volt a Dorsum életében, aminek most egy fontos állomásához értünk: 2022 novemberétől az elnöki és vezérigazgatói szerepet szétválasztjuk. Kő Róbert eddigi elnök-vezérigazgatónk erős üzletfejlesztési és stratégiai fókusszal elnökként vezeti tovább a céget; elsődleges fókusza az angol és svájci üzletfejlesztés támogatása és a csoport leányvállalati pozícióinak erősítése lesz. Ezzel egyidejűleg egy nagyszerű szakember csatlakozik a Dorsumhoz: a vezérigazgatói szerepet és így a cégcsoport teljeskörű operatív működtetését Mészáros Mariann veszi át. 

Mariann a Deutsche Telekom IT Solutionstől érkezik hozzánk, több évtizedes üzleti, valamint HR igazgatói múlttal kezdi meg a vezérigazgatói feladatokat. Mariann személyében egy olyan felsővezető érkezik a Dorsum közösségébe, aki képes tovább vinni a céget azok mentén az értékek mentén, amiket eddig is képviseltünk. Emellett meggyőződésünk, hogy Mariann olyan új szakmai és szervezeti nézőpontokat tud behozni a Dorsum működésébe, amelyek elengedhetetlenek a következő szintlépésünkhöz. 

Mariann szakmai múltjáról itt található egy részletes összefoglaló. 

Mariann és Róbert részletes interjút adott a cég stratégiai céljairól és jövőképéről a portfolio.hu-nak, ami itt olvasható.

Köszöntünk, Mariann a Dorsum csapatában, együtt tovább jutunk! 🚀 

Kérdésed van?

Ha szeretnél többet megtudni termékeinkről, lépj velünk kapcsolatba a lenti formon keresztül.

Dorsum is proud to benefit from the European Commission’s Brexit Adjusment Reserve.
Learn more about our project aimed at aligning our Wealth Management Suite to the UK market. (Hungarian content)