PORTFOLIO FINANCIAL & CORPORATE IT KONFERENCIA 2021

portfolio_financial it conference_dorsum

A Dorsum idén is részt vett a Portfolio által megrendezett Financial & Corporate IT konferencián, amely hibrid formában valósult meg június 3-án. Az eseményen többek között olyan témákkal foglalkoztak, mint a koronavírus-járvány nyoma a banki, nagyvállalati működésben és ügyfélszokásokban, valamint annak hosszútávú, mélyebb változásokat okozó hatásai a szektorokban.

Hogy nézhet ki a bankolás az új világban? Milyen technológiákkal, termékekkel jelennek meg a bankok és a nagyvállalatok digitális térben? Milyen új irányok alakultak ki az üzleti indíttatású IT-fejlesztések terén?

Fischer Bálint, a Dorsum Üzletfejlesztési igazgatója a Technológiai újítások és digitalizáció a hazai pénzintézeteknél panelbeszélgetésben vett részt és a következő gondolatokat osztotta meg a közönséggel:

  • Az új MNB-s digitális stratégia ajánlás kapcsán milyen gondolatok merülnek fel?

  • Milyen fajta digitalizációs technológiákba érdemes mostanság beruházni?

  • Milyen stratégiákról beszélhetünk, amikor digitális technológiába fektetetnek a bankok: „make or buy”? Üzletileg ezeknek, hogy kell megtérülniük, hogyan kell erről ma gondolkodni? Mi a helyzet a decentralizált banki irányokkal?

Have a question?

If you are interested in our solutions, contact us via the form below.