PORTFOLIO FINANCIAL & CORPORATE IT KONFERENCIA 2021

portfolio_financial it conference_dorsum

A Dorsum idén is részt vett a Portfolio által megrendezett Financial & Corporate IT konferencián, amely hibrid formában valósult meg június 3-án. Az eseményen többek között olyan témákkal foglalkoztak, mint a koronavírus-járvány nyoma a banki, nagyvállalati működésben és ügyfélszokásokban, valamint annak hosszútávú, mélyebb változásokat okozó hatásai a szektorokban.

Hogy nézhet ki a bankolás az új világban? Milyen technológiákkal, termékekkel jelennek meg a bankok és a nagyvállalatok digitális térben? Milyen új irányok alakultak ki az üzleti indíttatású IT-fejlesztések terén?

Fischer Bálint, a Dorsum Üzletfejlesztési igazgatója a Technológiai újítások és digitalizáció a hazai pénzintézeteknél panelbeszélgetésben vett részt és a következő gondolatokat osztotta meg a közönséggel:

  • Az új MNB-s digitális stratégia ajánlás kapcsán milyen gondolatok merülnek fel?

  • Milyen fajta digitalizációs technológiákba érdemes mostanság beruházni?

  • Milyen stratégiákról beszélhetünk, amikor digitális technológiába fektetetnek a bankok: „make or buy”? Üzletileg ezeknek, hogy kell megtérülniük, hogyan kell erről ma gondolkodni? Mi a helyzet a decentralizált banki irányokkal?

Have a question?

If you are interested in our solutions, contact us via the form below.

Dorsum is proud to benefit from the European Commission’s Brexit Adjusment Reserve.
Learn more about our project aimed at aligning our Wealth Management Suite to the UK market. (Hungarian content)